Izvor:
09.06.2024 u 18:43
0

JEDVA GA SE OSOBODILA: Maji Marijani bivši priredio pakao nakon razvoda

Maji Marijani bivši priredio pakao nakon razvoda

Pevačica Maja Marijana je sa bivšim suprugom prošla kroz pakao, kako je za domaće medije izjavljivala sada je sve to iza nje, te uživa sa svoje dve ćerke.

Jednom prilikom je izjavila da joj je nikad bolje u životu, te otkrila da je materijalno nikada nije zanimalo.

„Sva ova trka i frka kada je naš posao u pitanju… Ja sam veoma srećna i nikad srećnija nisam bila. U nekom sam smiraju, ćerke su mi velike tako divno funkcionišemo. Nikada nisam bila megaloman da dajem prednost materijalnim stvarima, ali sada uživam u svemu onome u čemu ranije nisam imala vremena. Ovde sedi žena koja je jako srećna i zadovoljna“, izjavila je Maja Marijana u jednoj emisiji, prenosi Kurir.

Pevačica se svojevremeno našla u neprijatnoj situaciji kada je u svom automibilu pronašla uređaj za praćenje, zbog čega je alarmirala i policiju, a sada se osvrnula se na ovaj nemili dođajaj.

„Sigurna sam da svi vi znate ko je. Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer u našoj sigurnoj državi neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara“, rekla je tada Maja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter