Izvor: kurir
02.07.2024 u 19:21
0

JELEK, OPANCI I PLETENE ČARAPE! Deca Dragane Mirković odrasla po TRADICIONALNIM vrednostima

Naslednici folk dive Dragane Mirković, Marko i Manuela Bijelić, zbog majke koja je stekla svetsku popularnost oduvek su bili pod budnim okom javnosti.

Iako se nisu opredelili za poslove koji imaju veze sa javnim predstavljanjem, Marko i Manhuela broje veliki broj pratioca na društvenim mrežama, gde su u poslednje vreme izuzetno aktivni.

ZORAN MARJANOVIĆ NIJE GUBIO VREME: Pesme pisao dok je bio u ZATVORU zbog ubistva supruge, a evo šta mu je tad poručila Indi

 

S obzirom da široki auditorijum jedva čeka da sazna nove detalje o privatnom životu Draganine porodice, pratioci na društvenoj mreži Instagram sa nestrpljenjem iščekuju svako njihovo oglašavanje, pa je sada Manuela odlučila da ih obraduje fotografijom iz porodičnog albuma.

Naime, ona je podelila uspomenu iz detinjstva na kojoj sa bratom pozira u narodnoj nošnji, a na nogama su imali obuvene opanke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter