Izvor: žena
12.10.2024 u 13:23
0

JELENA ĐOKOVIĆ: Jednim potezom pokazala kako se odgovara na prozivke

Novak i Jelena Đoković već godinama su jedan od najpoznatijih parova na svetskoj sportskoj sceni. Njihova veza, koja je započela tokom tinejdžerskih godina, razvila se u snažan brak prepun ljubavi, podrške i međusobnog poštovanja. Dok Novak osvaja teniske titule širom sveta, Jelena je ta koja često stoji iza kulisa, pružajući mu neizmernu emocionalnu potporu.

Novak i Jelena Đoković upoznali su se još u srednjoškolskim danima u Beogradu, kada su započeli prijateljstvo koje je kasnije preraslo u ljubavnu vezu.

Jelena Ristić, tada još nepoznata široj javnosti, brzo je osvojila srce mladog tenisera. Njihova ljubavna priča razvijala se paralelno s Novakvom karijerom, koja je tek bila na početku, ali već tada je bilo jasno da se radi o paru s dubokom međusobnom povezanošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Novak i Jelena venčali su se 2014. godine na prelepoj ceremoniji u Crnoj Gori, samo nekoliko dana nakon što je teniser osvojio Vimbldon. Brak je brzo postao simbol skladne porodice i zajedništva, a par je uskoro dobio dvoje dece – sina Stefana i ćerku Taru

Jelena, koja je završila studije menadžmenta, postala je direktorka humanitarne Fondacije Novak Đoković, koja se bavi unapređenjem obrazovanja za decu iz socijalno ugroženih zajednica. Njen doprinos humanitarnom radu, kao i podrška koju pruža Novaku u njegovim sportskim uspesima, učinili su je važnim delom njihove zajedničke priče.

U intervjuima, Novak često naglašava da mu porodični život daje snagu i ravnotežu, što mu pomaže u održavanju visokog nivoa igre. Jelena, s druge strane, uvek ističe koliko je ponosna na Novakove uspehe, ali i koliko im je porodica na prvom mestu. Jelena je veoma posvećena pitanjima vezanim za porodicu i razvoj dece te se trudi da u Srbiju dovodi brojne stručnjake. Nedavno je u Beogradu pričala s dr Gordonom Njufeldom, čuvenim dečjim psihologom.

Na društvenim mrežama povodom ovog razgovora pojavili su se brojni komentari među kojima su se istakle reči jedne žene koja nije odustajala od svog stava: „Molim vas, nemojte da generalizujete kulturu kao globalnu, toliko je različitih kultura i naša balkanska je puno drugačija od zapadnog ili američkog ekstremnog individualizma i privatnosti“, napisala je, na šta joj je Jelena odgovorila: „Nažalost, sada možemo reći da smo generalno svi otišli ​​od porodičnog jezgra kao najboljeg izvora sreće i ispunjenja kada smo se prilagodili materijalizmu i tehnologiji kao stilu života. Ovo je toksična kultura na koju se pozivamo“.

Žena joj je odgovorila da to, nažalost, nije tačno, a Jelena se više nije upuštala u komunikaciju s njom. Supruga Novaka Đokovića slovi za vrlo odmerenu damu, ali se ne plaši da suprotstavi mišljenje. Naime, ona je i ovoj korisnici Instagrama prvo objasnila zašto smatra da nije u pravu, a kada je videla da je ne razume, više nije nastavljala dopisivanje, što je puno pametnija opcija nego da je nastavila da se svađaju uzalud.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter