Izvor: ALO
17.08.2024 u 17:38
0

JELENA KARLEUŠA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Frapiraćete se kada pročitate koliko ima godina

Mnogi nisu znali ovaj podatak

Pop diva Jelena Karleuša prisutna je na javnoj sceni tri decenije, a njena popularnost van granica naše zemlje raste iz dana u dan.

Rođena je kao jedino dete novinarke i voditeljke Divne Karleuše i kapetana policije Dragana Karleuše.

Jelena je sa samo 16 godina snimila svoj prvi album pod nazivom „Ogledalce“ i tada je krenuo njen put ka zvezdama.

DŽINOVIĆA JE OSTAVILA U PROŠLOSTI: Kako se Melina preziva nakon što se razvela i odrekla Harisovog prezimena

Do sada je izdala 12 albuma, a njeni poslednji radovi, „Alfa“ i „Omega“, objavljeni prošle godine, dočekani su s oduševljenjem i označili su njen povratak na muzičku scenu nakon duže pauze.

Jelena je gostovala u brojnim emisijama širom sveta i svuda je dočekivana raširenih ruku, a poznato je da je njena publika jedna od najvatrenijih.

Ono što takođe mnogi ne znaju je i podatak da je Karleuša rođena 17. avgusta 1978. godine i da danas slavi svoj 46. rođendan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter