Izvor: KURIR
06.06.2024 u 08:31
0

JELENA KARLEUŠA POKAZALA ĆERKINU MATURSKU HALJINU! Nika Tošić kao prava princeza u besprekornoj toaleti

Ćerke pop dive Jelene Karleuše i Duška Tošića u žiži su medijskog interesovanja od prvog dana svog rođenja.

Muzička zvezda je sada pokazala kako teku poslednje pripreme za Nikinu matursku noć, koja ove godine završava srednju školu.

Omiljena devojčica društvenih mreža, Nika, uveliko se priprema za ovu važnu noć, a kako sve to izgleda, pokazala nam je njena majka, regionalna muzička zvezda.JK je putem društvene mreže Instagram podelila kadrove nastale u njihovom domu na Dedinju, na kojima Tošićeva i jedan srpski dizajner rade poslednje fitinge na svečanoj haljini, a sudeći po fotografiji, Nika će zablistati u elegantnoj toaleti nežno plave boje, koja joj u najmanju ruku stoji kao salivena.

Podsetimo, Jelena se jednom prilikom osvrnula na budućnost svojih mezimica, te je tako istakla da će se one školovati u inostranstvu.

JOKSIMOVIĆEVA BIVŠA ŽENA SE OPUSTILA U KAFANI! Vesna zadigla haljinu, dekolte seve: „Znam kako još bolje da UPROPASTIM ŽIVOT“

 

– Jedno je sigurno, naše ćerke će se školovati u Londonu ili u Americi – rekla je davno Karleuša, koja naslednicama želi samo najbolje, a budući da one nastavu pohađaju dvojezično sigurno je da im neće biti teško da se prilagode životu van Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter