Izvor: kurir
01.06.2024 u 20:05
1

JK POSLALA SNAŽNU PORUKU KOLEGINICI KOJA SE DOPISIVALA SA NJENIM MUŽEM: Od hiljadu Severina budi KARLEUŠA!

Jelena Karleuša poslala je jaku poruku koleginici Severini sa kojom je nedavno ušla u rat zbog muža Duška Tošića.

Muzička zvezda je podelila na društvenim mrežama pesmu „Muškarac koji mrzi žene“ uz reči:

– Od hiljadu Severina budi Karleuša- napisala je ona.

Jelena je indirektno potkačila koleginicu iz Hrvatske koja joj je putem društvenih mrežam poslala prepiske sa njenim fudbalerom sa kojim je ona još uvek u braku.

Tim povodom za Kurir se nedavno oglasio i Tošić.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

– Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predlozili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta- rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Podsetimo, privatne prepiske između Severine i Duška su danas ugledale svetlost dana, a rat između njih dve je počeo nakon sto je JK javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu.

Jelena je gostujući u emisiji „Ćirilica“ kod Milomira Marića otkrila da je Severinu srela na jednom događaju i da je tada prošla pored nje, ali je nije prepoznala jer uživo i na fotografijama izgleda drugačije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JK POSLALA SNAŽNU PORUKU KOLEGINICI KOJA SE DOPISIVALA SA NJENIM MUŽEM: Od hiljadu Severina budi KARLEUŠA!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter