Izvor: KURIR
09.07.2024 u 15:44
0

JOCA STEFANOVIĆ SMUVAO STARIJU KOLEGINICU: Pevačica pevala Zlatanu Ibrahimoviću i bila hapšena, a ovo su detalji veze

Joca Stefanović je, nakon kraha veze s kreatorkom Hanom Olajić, ponovo srećan u ljubavi. Pevač je uplovio u romansu sa šest godina starijom koleginicom Ivom Bojanović, tvrdi naš izvor.

Iva važi za jednu od najtraženijih klupskih pevačica, a bila je u žiži medija kad je za njom raspisana poternica, nakon čega je i uhapšena na aerodromu u Beogradu. Kako je ona tada izjavila, nekoliko dana pre hapšenja je imala udes, policija ju je tražila na kućnoj adresi, međutim ona nije bila na lokaciji pa je moralo da dođe do raspisivanja poternice. Bojanićevu vole i fudbaleri pa je pevala na jednoj proslavi kod Zlatana Ibrahimovićeva. Kako saznajemo, par je već neko vreme u ljubavi, vrlo često i nastupaju zajedno, a kako kaže izvor, odlično funkcionišu.

– Oni su već neko vreme zajedno. Da sad odete ispred njene ili njegove kuće, verovatno biste ih vrlo brzo uslikali kako zajedno izlaze iz zgrade. Upoznali su se na zajedničkom nastupu i tako je sve počelo. U početku su se skrivali, međutim sada se više ne kriju, zajedno idu na proslave i događaje, što možete videti na ovim fotkama. Joci ne smeta razlika u godinama i vidi se da su jako zaljubljeni – rekao je izvor blizak ovom paru.

KATARINA ŽIVKOVIĆ JE U 8. MESECU TRUDNOĆE A IZGLEDA SAVRŠENO: Pevačica pokazala rezultate treninga (FOTO)

Mi smo dobili njihove zajedničke fotografije sa jedne proslave. Pevačica je sve vreme gledala u telefon, dok je Joca držao svoju ruku na njenoj butini.

Podsetimo, pevač se nedavno našao u problemu pošto je u javnosti počelo da se spekuliše o njegovoj navodnoj aferi sa Anitom Stanojlović, učesnicom „Elite“. Nagađanja su otišla toliko daleko da čak kruži priča da je Stefanović napravio dete Aniti, o čemu je javno progovorio.

– Meni takva vrsta marketinga ne treba. Za mene je to sa Anitom bio loš marketing. Demantujem sve vezano za Anitu. Devojku uopšte ne poznajem. S Matorom sam u odličnim odnosima i želim da se ogradim. Kad god sam bio na nastupima, Anitu nisam primećivao i mislim da nikad nije ni bila. Matora je bila nekoliko puta, nju poznajem, ne znam odakle je potekla ta priča. Ako je i Anita bila, ja je nisam primetio, jer ne znam ni kako devojka izgleda. Matora je nekoliko puta dolazila, ostavljala je odličan bakšiš, galantna je. Za mene je ovo loš marketing. Nema ni govora o pravljenju dece, obična budalaština – ispričao je tada Joca.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter