Izvor: KURIR
26.06.2024 u 07:19
0

„JOŠ SAM NA TERAPIJI, TELO SE ČISTI OD LEKOVA!“ Dunja Ilić otkrila nepoznate detalje: Volela bi da nije imala jedan POROK!

Influenserka Dunja Ilić uspela je da ponovo šokira javnost izjavama na svom Instagram profilu.

Ona je odgovarala na pitanja pratilaca i otkrila detalje iz svog života.

Na pitanje zašto je sama, pevačica je odgovorila:

– Nisam sama, imam prijatelje. Ne pravim sedeljke, imam 32 godine. Ne bih živela sa roditeljima, a momka i da imam svako bi živeo u svom stanu. Ne da mi se živeti sa nekim – bila je iskrena Ajla.

Na pitanje da li planira da se uda i zasnuje porodicu Ajla je odgovorila:

POSVETIO EMOTIVNE STIHOVE POSEBNOJ OSOBI: Mirza Selimović neutešan nakon velikog GUBITKA

 

– Neko računa da sam bila udata dva puta, neko tri. Ali nemam pojma… Ne znači mi to ništa kad mi nijedan od muževa nije bio čovek kog sam najviše volela, Hajra ili Ramiz… Najviše bih volela odjednom da prebrinem za godinu, dve. Ja sam ipak na terapiji, telo mora da se čisti od lekova i čitav je to proces da bebče bude živo i zdravo – napisala je Ajla.

Na pitanje koji bi savet dala sebi u dvadesetim godinama rekla je:

– Zabole te, smanji alkohol i lik nije bitan!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter