Izvor: alo
11.07.2024 u 13:15
0

KARLEUŠA OČEKUJE HITNU REAKCIJU: Pevačica uznemirena zbog uznemirujućih scena u Vrnjačkoj Banji, javnost besna!

Jelena je morala da reaguje, budući da je poznata kao veliki borac za zaštitu životinja

Pop zvezda Jelena Karleuša hitno je reagovala nakon snimka koji je uznemirio javnost širom Srbije.

U pomenutom video zapisu vidi se grupa ljudi koji muče magarca u centru Vrnjačke Banje, dok okupljeni stoje i ne rade ništa po tom pitanju.

karleusastar
instagram screenshot

 

– Pozivam nadležne u Vrnjačkoj Banji da odmah prepoznaju ove ološe sa snimka i kazne ih zbog zlostavljanja životinje, a životinju sklone na bezbedno!!!!! Znači, načelnik, gradonačelnik, redom… Odmah reakcija i obaveštenje za javnost o rezultatima!!!! – poručila je besno Jelena koja je inače veliki pobornik i borac za zaštitu životinja.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Miloš Biković se seli u KINU

„Svako zaslužuje da živi“

– Ne govorite za sebe da ste neko ko voli životinje ako jedete meso ubijenih životinja. Onda vi zapravo ne volite životinje, zar ne? Onda slobodno pojedite i svog psa ili svoju macku, jer koja je razlika? Živo biće je živo biće, svako zaslužuje da živi i svako može biti pojedeno. Stvar je ukusa, želuca, svesti, ljudskosti, milosti, stava… Ako volite životinje, u svakoj ubijenoj treba da vidite svog psa kog je neko ubio, odrao, isekao na komade i ispekao i shvatićete poentu – zaključila je Karleuša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter