Izvor:
27.05.2024 u 21:17
0

KARLEUŠA SPREMNA ZA SUSRET SA ALEKSANDROM VUČIĆEM! O njenom stajlingu priča cela Srbija, evo u čemu se pojavila!

Pop diva Jelena Karleuša večeras gostuje u emisiji „Ćirilica“, gde će biti gost zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Ivicom Dačićem, kao i Draganom J. Vučićevićem.

Karleuša je zablistala u elegantno beloj haljini, a čim je kročila iz automobila, sve oči bile su uprte u nju.

Pop diva Jelena Karleuša se po prvi put pojavila u javnosti u jeku skandala koji je nastao kada su privatne prepiske njenog supruga Duška Tošića i Severine, ugledale svetlost dana.

Poruke koju su razmenili njen i dalje aktuelni suprug i hrvatska pevačica, kao i javno prepucavanje sa i dalje zakonitim suprugom, „malu od skandala“ uopšte nije poremetilo, te je sada u stilu Melanije Tramp, stigla ispred studija u Zemunu, gde će gostovati u emisiji „Ćirlica’.

JK se pojavila u belom elegantnom izdanju – haljini do kolena koju je ukombinovala sa “šanel” biserima od 3.000 evra, salonkama “kristijan lobutan” od 800 evra, i belom “ermes” mini keli tašnicom od 25.000 evra.

Pored njih, ponela je i zlatni sat i narukvicu “kartije” od 35.000, odnosno 12.800 evra. Sve u svemu, za današnje gostovanje u “Ćirilici” JK je izdvojila neverovatnih 77.000 evra!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter