Izvor: kurir
09.06.2024 u 12:05
0

KARLEUŠA U NERVNOM RASTROJSTVU: Komšinica svedoči o incidentu sa Tošićem!

Jelena Karleuša prijavila je juče u ranim jutarnjim časovima supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

Naša ekipa se odmah po saznanju ove informacije od ranih jutarnjih časova stacionirala ispred porodične vile Tošića na Dedinju, gde se incident i dogodio.

Nekoliko sati od nemilog događaja, iza zidina kuće čuo se samo lavež brojnih udomljenih Jeleninih pasa. Iza ograde smo primetili samo kućnu pomoćnicu i jednog starijeg muškarca koji radi kao obezbeđenje. Kako smo uspeli da čujemo, njihova tema razgovora bila je temperatura vode bazena koji se nalazi u okviru vile.

I dok tokom višesatnog čekanja od Jelene nije bilo ni traga ni glasa, od komšinice koja živi u zgradi pored kuće Tošića saznali smo nove detalje drame koja je potresla ovaj elitni kraj Beograda juče ranom zorom.

– Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: „Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!“ Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se… Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno – poručila nam je komšinica koja nas je zamolila da je ne slikamo jer ne želi probleme u komšiluku.

 

PEVAČICA SARA RELJIĆ U KATASTROFALNOM STANJU: Javnost zabrinuta!

 

Podsetimo, Jelena je juče oko 5.15 ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gde je zatekla Jelenu s prijateljem N. J. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Kako smo saznali, Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok je njen prijatelj završio sa ogrebotinama u predelu brade i vrata.

Po dovođenju u policijsku stanicu, alko-testom je utvrđeno da je bivši fudbaler imao 0,8 promila alkohola u krvi, a njemu je zabranjeno prilaženje i kontaktiranje sa suprugom.

Prijavite nasilje!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24 časa, besplatan poziv). Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19 časova 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova 062 304-560, noću 19-10 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter