Izvor: Kurir
14.09.2024 u 19:15
0

KATARINU LAZIĆ PLAŠI JEDNA STVAR U VEZI POROĐAJA: Javno se oglasila tim povodom…

Darko Lazić i njegova supruga Katarina broje sitno do rođenja ćerke.

Katarina se oglasila na Instagramu tim povodom.

IZRADA JE TRAJALA 22 SATA ALI JE VREDELO: Ovo je momak koji je oslikao mural za pokojnog Boru

– Dolazak bebe na svet je poseban dan za svaku ženu, ali ono što mnoge plaši jeste porođaj. Podrška je ono što svakoj ženi treba u tom trenutku, pa bih da vas pitam, kakva su vaša iskustva i mišljenje o prisustvovanju tate na porođaju? – napisala je Katarina uz sliku u poodmakloj trudnoći sa Darkom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Podsetimo, Katarina je nedavno otkrila da ima kilu na stoku, zbog čega će morati na operaciju.

– Ne nazire se stopalo bebe, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kada odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ne mogu ništa da uradim – objasnila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter