Izvor: 24sedam
26.09.2024 u 12:15
0

KIKI LESANDRIĆ SKUPO NAPLATIO HIT: Nećete verovati koliko je Ana Nikolić platila!

Ana Nikolić je vlasnica najskupljeg hita na estradi

Zoran Kiki Lesendrić, pored toga što stvara muziku za sebe, neretko je radio i za svoje kolege. Među njima su Čola, Ceca, ali i Ana Nikolić, za koju je uradio, kako mnogi vole da kažu, „najskuplju“ pesmu na estradi.

NJEGOV RAZVOD KOMENTARIŠU SVI: A da li znate kako je odrastao?

Naime, Kiki je za Anu stvorio hit „Romale, romali“ sa kojom se ona takmičila na Beoviziji, želeći da sa tom pesmom predstavlja Srbiju na „Pesmi Evrovizije“. Kako se navodilo, pesma je plaćena ukupno 30.000 evra.

– Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je Kiki na konferenciji za novinare, pa dodao:

– Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac.

Podsetimo, i sama Ana je bila veoma razočarana što te godine nije predstavljala Srbiju na „Evroviziji“, a kako je kasnije priznala, ta pesma njoj nije donela novac.

– Bila je greota što ta pesma nije prošla. Te godine „Evrovizija“ se održavala u Atini, ja sam čak htela i da pevam na grčkom, sve je bilo lepo smišljeno. Ta pesma meni uopšte nije donela novac. Ja sam se posle lečila jer nisam pobedila, a svima drugima je donela pare – rekla je Ana svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter