Izvor: espreso
02.08.2024 u 14:35
0

KOMŠIJE NE ŽELE DA ĆUTE: Žurke na jahti i čudnovato ponašanje Vlada Divca, malo ko zna šta se dešava u Crnoj Gori

Komšije su im uglavnom dobrostojeći ljudi koji ne žele mnogo da pričaju

Iako imaju stanove širom sveta, dom bivšeg košarkaša Vlada Divca i njegove supruge Ane tokom leta je u Crnoj Gori. Oni su prvo kupili jedan stan u luksuznom rizortu, a nedavno i drugi na istoj lokaciji samo koji red zgrada više.

Komšije su ima uglavnom dobrostojeći, mislimo finansijski, biznismeni, ali i ličnosti sa javne scene pa su na pričljivog suseda čekali satima.

– On voli da sedi tu u jednom bistrou, nekada sam, naročito ujutru možete ga videti kako u tišini pije prvu kafu. Nije baš pričljiv, voli da je u društvu ali nije on taj koji vodi glavnu reč. Privlači pažnju, kako ne, pa sve i da nije poznat on je gromada od čoveka. Ne možete da ga ne primetite, kaže ovaj komšija koji, poput Divca, leto provodi u rizortu.

– Mi ovde imamo sve, na plažu ne morate ni da odete jer svaka vila ima bazen. Ne znam da li sam ga ikada video na plaži, dok njegovu suprugu Snežanu viđam sa prijateljicama. Ona je jedna, onako, grlata i strastvena žena. Vidi se da je društvenija od njega.

U obližnjem kafiću, su rekli da se Divac ne razmeće.

– Možete ga često videti kako u nekoj običnoj majici i japankama šeta, neće vam davati do znanja da ima milione. Ne razbacuju se. Da ne znate ko su, rekli bi prosečni, fino vaspitani ljudi. Tu im dolaze i deca, ćerka više nego sinovi, kaže ovaj momak i dodaje da nije ni znao da je Petra usvojena ćerka.

– To sam tek nedavno pročitao, ali ja bih rekao da je ona mezimica, naročito Vladova. Viđamo ih tu na večeri, ona i Snežana su kao drugarice. Vladova supruga je jako duhovita i neposredna žena, ovde je mnogi vole. Tu negde ima i salon.

Usidren im je brodić tu u luci i stalno plove. Retko ih kada možete vidite na plaži rizorta da se kupaju. Snežana još i siđe ponekad jer im je plaža baš blizu tog jednog stana u kojem i provode najviše vremena. Često sa prijateljima isplove rano, pa naprave žurku na brodiću i uživaju čitav dan. Vlado je hedonista, može čitav dan odmarati na moru uz tompus i neko dobro priče dok je Snežana više u fazonu provoda, đuskanja, dobre muzike…Divan su par i ovde cenjeni jako, kaže jedan od komšija.

VREME U SRBIJI: Danas oblačno uz visoke temperature, a i kiša neće izostati
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter