Izvor: Kurir
07.06.2024 u 09:47
0

KOSJERINA I BOJAN UŽIVAJU U LUKSUZU: Evo kada staju na ludi kamen!

Dragana Kosjerina i njen budući suprug Bojan Perduv obezbedili su sebi krov nad glavom.

Oni su poslednje dve godine bili u potrazi za nekretninom koju su nedavno i pazarili.

ATINA I NIKA SU TOLIKO NEŽNE I SKROMNE DEVOJČICE! Karleuša nikad iskrenije o ćerkama, pa kratko poručila: Ne znam na koga su!

Odabrali su dom po svojoj meri i želji i opremili ga u svom stilu.

Naravno, angažovali su stručnjake koji su im u tome i pomogli. Od tada zajedno i žive, a nakon svadbe njihov mir će biti kompletan. Oboje su ostvareni na poslovnom planu, još da svoju vezu ozvaniče i sve će biti kako su zamislili.

Njih dvoje će na ludi kamen da stanu u nedelju 9. juna kao što je Kurir otkrio. Svadbena ceremonija biće upriličena u jednom od najelitnijih beogradskih hotela. Kumovi, porodica, kolege i prijatelji okupiće se da budućim mladencima požele sve najlepše u bračnom životu i s njima proslave venčanje.

Draganina i Bojanova romansa počela je 2018. godine, kada je voditeljka Javnog servisa bila pacijent i izabrala doktora Perduva za svog lekara. Do njega je došla preko zajedničkog prijatelja. On je odmah pao na njen pogled i glas. Kako je voditeljka jednom prilikom istakla, da su stvoreni jedno za drugo, uvideli su odmah po upoznavanju jer im je prvi razgovor trajao deset sati. Suština dobrog odnosa, kako kaže, jeste spremnost da drugu osobu saslušaš i prihvatiš da je njeno mišljenje drugačije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter