Izvor: GLOSSY
19.08.2024 u 13:47
0

KRALJEVSKA PORODICA MORA DA JE SLUŠA: Kejt Midlton pred odlukom koja bi zauvek mogla da promeni njen život

Iako smo imali priliku da je vidimo dvaput ove godine, to ne znači da će život Kejt Midlton ponovo biti kao pre bolesti, tvrde dobro upućeni izvori.

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga prestolonaslednika britanskog trona princa Vilijama, trenutno ima najtežu godinu u životu.

Nakon što je u januaru operisana, ona je u martu saopštila da joj je dijagnostikovan rak i da mora da se podvrgne „preventivnoj hemioterapiji“, a od tada se u javnosti pojavila dvaput.

Budući da je izgledala uobičajeno božanstveno, to je probudilo nade njenim fanovima da će uskoro princeza od Velsa nastaviti život kao ranije i da je pred izlečenjem, ali najnovije vesti sugerišu da ipak nije tako.

Štaviše, izvori kažu da se ona „možda nikada neće vratiti“ svojim kraljevskim dužnostima!

POSLE JEZIVIH PRETNJI MODNA KREATORKA ZABRINUTA: Godinu i po dana traje pakao

 Ona se solidno oporavlja. Ali ubuduće ćemo morati drugačije da gledamo na sve. Ljudi su ranije pitali „Kada će moći da se vrati na posao? Hoće li se potpuno vratiti na jesen?“… Mislim da neće biti tako. Moraće da bira kako da pristupi povratku. Ako bude povratka u takvom obliku, u svakom slučaju – kaže kraljevski biograf Robert Džobson.

On je istakao i da je Kejt Midlton sada shvatila „koliko život dragocen“ i šta je u njemu zaista važno. Za njenog supruga princa Vilijama i nju – to su njihova deca.

 Mislim da imaju pravo da odluče šta će da rade. Ketrin će svoju decu postaviti kao prioritet, kao i podršku Vilijamu – kaže Džobson.

On veruje da će Kruna imati snažnu reakciju na Kejtinu eventualnu odluku da se povuče iz kraljevskih dužnosti, ali da će je podržati jer je princeza od Velsa voljena članica porodice.

– Ona je tako važna i vredna da će kraljevska porodica morati da pleše kako ona svira umesto da bude obrnuto – smatra ovaj autor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter