Izvor:
28.05.2024 u 18:00
0

KRUNA NJIHOVE LJUBAVI : Darko Lazić čeka treće dete, Katarina i on saznali i pol bebe, pa se oglasili

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina čekaju svoje prvo dete, dok folker iz prethodnog braka ima ćerku Lorenu i iz veze sina Alekseja.

Katarina i Darko saznali su i pol deteta, a nedavno su otkrili da nisu bili sigurni da li je ona u blagoslovenom stanju.

 

„Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu, pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata“, rekao je Darko za „Blic“, dok je Kaća sa osmehom na licu dodala:

„Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija jos jednog člana, kao kruna naše ljubavi“.

Podsetimo, Darko i Katarina izgovorili su sudbonono „da“ , 8. decembra, u opštini u Novom Sadu u prisustvu nekoliko ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter