Izvor: 24SEDAM
20.10.2024 u 16:15
0

LAZAR RISTOVSKI SA PARTNERKOM SE BAŠKARI NA JAHTI: Glumac uživa nakon razvoda

Blistaju od sreće

Nakon kraha braka sa Danicom Ristovski, poznati glumac Lazar Ristovski našao je mir u zagrljaju 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić. Njihova veza, koja je na početku bila pod sumnjom mnogih, svakodnevno demantuje kritičare, a par na društvenim mrežama redovno deli trenutke sreće.

DINČA KRSTIO NAJMLAĐEG SINA: Milan Dinčić Dinča emotivnom porukom sve raznežio!

Anica je na svom Instagram profilu podelila niz fotografija sa jahte, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to što je stavila da je ove fotografije napravio upravo njen partner, Lazar Ristovski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Ni Verica Rakočević nije ostala imuna na njihovu ljubav, pa je komentarisala objavu sa emoudžijima zaljubljenih srčića.

Par trenutno uživa na putovanju, a sa pratiocima na Instagramu su podelili kako uživaju i zajedno snimaju kadrove u prirodi. Jedan od snimaka koji je privukao veliku pažnju jeste onaj na kom se vidi kako Anica sedi u kabrioletu u prirodi, a njen osmeh govori više od hiljadu reči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Podsetimo, Lazićeva je otvoreno progovorila o njihovoj ljubavi i odnosu sa sinovima njenog izabranika.

– Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako, i meni je žao što se žene danas, kad napune četrdeset godina, već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, Bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija – rekla je Anica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter