Izvor: KURIR.RS
29.08.2023 u 22:57
0

LAZIĆEVA BIVŠA VERENICA RAZOČARANA! Marina se oglasila nakon što je Darko na svadbu zvao Anu Sević: Ja nisam dobila pozivnicu

Poznati folker Darko Lazić sutra će stati na „ludi kamen“ sa izabranicom Katarinom. Nakon što je odjeknulo u medijima da je Darko na svadbu pozvao bivšu suprugu Anu Sević i njenog muža Daniela, oglasila se Marina Gagić sa kojom ima sina Alekseja.

„LJUBAV JE KAD MAMA VOLI TATU“ Oglasila se bivša žena Željka Joksimovića: Pljušte čestitke zbog njene EMOTIVNE OBJAVE (FOTO)

Kako je Marina otkrila, ona nije dobila pozivncu, a sina je pozvao tek danas.

– Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a i svakako ne bih išla jer smo Aleksej i ja otputovali – rekla je ona, pa dodala:

Sina je na svadbu zvao danas, ali za takve stvari je mogao malo ranije da me obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, neka mu je sa srećom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter