Izvor: 24sedam
07.07.2024 u 20:35
0

Lejdi Gaga prevazišla sebe u „Džokeru 2“: „Razneće vas!“

Svetska premijera se očekuje na Venecijanskom filmskom festivalu

Svetska premijera nastavka „Džokera“, film „Džoker: Ludilo u dvoje“ u kojem se Hoakinu Finiksu, pridružuje Lejdi Gaga, trebalo bi da bude održana na Venecijanskom filmskom festivalu koji počinje 28. avgusta.

Nastavak filma je zamišljen kao mjuzikl u kojem će Džoker pevati sa Harli Kvin, u tumačenju Lejdi Gage. Objavljen je i zvanični trejler koji započinje u mentalnoj ustanovi u kojoj je Džoker, završio na kraju prošlog filma.

VIŠE SE NE STIDI! INDI OBJAVILA PRVU FOTKU SA ZORANOM MARJANOVIĆEM Naslonila mu se na grudi u bazenu, sve pršti od ljubavi (FOTO)

Ovo je tako dobro!

Džoker tamo upoznaje Harli koja se žali što, za razliku od njega, nije postigla ništa u životu. Pošto beže iz ustanove, možemo da vidimo montažu scena u kojima plešu ulicama Gotama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pesma “What the World Needs Now Is Love”.Kasting direktorka Fransina Majsler je izjavila da je izbor Lejdi Gage u filmu bio izbor reditelja Toda Filipsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter