Izvor: alo
10.08.2024 u 16:25
0

LEPA BRENA NA IVICI SUZA: Pevačica ne može da obuzda emocije

Sa njom je cela porodica jer je koncert u Brčkom za njih posebno važan i emotivan događaj

Lepa Brena došla je u svoj rodni grad Brčko gde će veceras održati koncert.

U grad u kom je odrasla došla je ranije kako bi posetila mesta koja najviše voli.

FARBANJE OGRADE JE MOJA PSIHOTERAPIJA: Ivana Banfić otkrila kako živi

Brena se slikala sa fanovima, obišla restoran u kom najvše voli da popije kafu i uživala u svom gradu koji se, kako kaže, dosta promenio i razvio.

Sa njom je cela porodica jer je koncert u Brčkom za njih posebno važan i emotivan događaj.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

„Jugonostalgična sam“

Podsetimo, pevačicino pravo ime je Fahreta Jahić, a nadimak Brena dobila je baš u Brčkom, dok je trenirala košarku. Za prefiks Lepa bio je zaslužan čuveni Minimaks, a pevačica se prisetila emisije u kojoj je prvi put najavljena kao Lepa Brena.

– Opšte je poznato da sam ja jugonostalgičarka, kada dođem ovde uvek se sećam nekih svojih početaka i perioda snimanja filmova “Hajde da se volimo”. Ja sam vaspitana i formirana u tom periodu. Takođe se uvek prisetim i naših porodičnih odlazaka na more. Uvek je išlo par porodica iz našeg komšiluka. Zimi nismo išli na zimovanje jer smo u Brčkom imali sve što je deci potrebno za sreću. Klizali smo se na zaleđenim rekama, sankali na brdima… bilo nam je divno – rekla je pevačica.

– Ja sam jako rano kao mlada devojka počela da radim i da zarađujem za sebe i to bih uvek savetovala svim devojkama. Da se izbore za svoje snove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter