Izvor: KURIR
17.07.2024 u 19:10
0

LEPOTICA OSTAVILA NAŠEG PEVAČA ZBOG ALKOHOLA, PA MU SVE OPROSTILA: Gola leđa i mini haljina, nestvarni prizor oduševljava

Žena Peđe Jovanovića, Ana Jovanović, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde je prati veliki broj ljudi.

Ana na svom Instagram nalogu često pokazuje pratiocima u kakvom luksuzu uživa, a neretko sa njima deli i fotografije sa raznih putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Jovanovic (@anajovanovic1)

Ovoga puta, Peđina supruga posetila je jezero Komo u Italiji odakle je podelila nestvarne fotografije.

Ana je pozirala u lepršavoj beloj haljini sa golim leđima, na glavi je imala šešir i naočare za sunce, a pratioci su ostali oduševljeni kako njenim izgledom tako i pejzažem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Jovanovic (@anajovanovic1)

Ostavila Peđu zbog alkohola

Inače, Peđa je svojevremeno priznao je da ga je supruga Ana ostavila zbog toga što je imao problema sa alkoholom, a oni su nedavno odlučili da svom braku daju još jednu šansu.

NEVEROVATAN SNIMAK ADAKTAROVIH: Pokazali kako im izgleda dete, pa nasmejali sve: „Nema šanse da se rodi ptica…

– Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je -rekla je Ana jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter