Izvor: 24SEDAM
11.09.2024 u 09:05
0

LUNA ĐOGANI U PROVOKATIVNOM IZDANJU: Koristi svaki trenutak za uživanje i odmor (FOTO)

Luna Đogani i Marko Miljković iskoristili su dan za relaksaciju u jednom ekskluzivnom hotelu u Kovinu.

Luna Đogani i Marko Miljković iskoristili su dan za relaksaciju u jednom ekskluzivnom hotelu u Kovinu.

Dok je ona zabavljala pratioce u sauni u minijaturnom bikiniju, koji je isticao njeno bujno poprsje, par se potom opuštao u džakuziju.

– Tako mi malo treba za „napuniti baterije“ – napisala je Luna dok je uživala u masaži.

Njihove vrele slike brzo su postale hit na društvenim mrežama, izazivajući veliku pažnju i oduševljenje pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Luna i Marko su prošle godine dobili drugu ćerku kojoj su dali ime Lana, a svojevremeno je blogerka pričala kako je izgubila višak kilograma koje je dobila tokom prve trudnoće.

Luna je tada ispričala da dugo nije mogla da skine višak kilograma i tek kad je potpuno izbacila hleb i gazirano, a slatkiše svela na minimum, kilogrami su počeli da se tope.

– Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promeniti svest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kila i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala pre trudnoće. Ne želim više da mršavim – rekla je tada Luna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter