Izvor: ALO
12.07.2024 u 09:42
0

MAJKA DARKA LAZIĆA JE TRUDNA? Njen dečko je još uvek u braku, oglasila se njegova supruga i otkrila skandalozne detalje!

Dečko Branke Lazić otputovao na odmor sa suprugom i ćerkom

Darko Lazić nedavno je napravio skandal zbog navodne udaje njegove majke Branke.

I dok su Branka i Darko nekoliko puta demantovali navode o svadbi, Brankin izabranik, Dragan izjavio je da je do venčanja ipak došlo u Austriji.

DAO 21 MILON € ZA NEKRETNINE ŠIROM SVETA: Novak Đoković uložio skoro 7 MILONA za ovaj LUKS

I dok su svi pomislili da se situacija smirila, sada se oglasila žena po imenu Slađana koja se predstavila kao Draganova supruga, nakon čega je i on potvrdio da je još uvek oženjen.

Dragan je navodno otputovao na odmor u Grčku sa još uvek zakonitom suprugom i njihovom zajedničkom ćerkom, a Branka ih kako Slađana tvrdi, sve vreme uznemirava.

– Želela bih da nas Branka Lazić ne vređa i ostavi nas da boravimo u Grčkoj na odmoru bez stresa. Popila je neko veče i poslala uvredljivu poruku – rekla je Slađana i šokirala informacijom da je Darkova majka u drugom stanju.

– Izgleda da će Darko imati batu ii seku. To će vam već Branka objasniti. Samo želim da provedem ostatak odmora u miru. Kontaktirajte sa Draganom, samo da me ne vređa i ne dira. Imam dosta materijala u vezi porodice Lazić. To za prinovu sam čula od Dragana i Branke, pošto sam bila prisutna dok je dotična pričala sa Draganom preko telefona – poručila je ona za „Svet“ gde je poslala i zajedničke fotografije sa Draganom.

Slađana se nakon nekoliko dana javila i ispričala jezive tvrdnje.

– Branka Draganu ne da mira. Pretila je Draganu da će se ubiti, nakon čega smo poslali poruku Draganu, njenom sinu – rekla je ona i otkrila da je Branka Lazić ostavljena od strane Dragana. 

– Ostavio je jer je negativna i problematična. U Austriji je pravila probleme.

Dragan Paunović nije želeo da komentariše odnos sa Brankom, ali je potvrdio da Slađana jeste njegova supruga.

– Slađana Nikolić se zove, sa njom sam već godinama u braku. Ne želim ništa o tome da pričam. Što se tiče venčanja sa Brankom, nije ga bilo. Ja sam samo garantovao za nju da je na mojoj adresi, zbog papira.

Branka je na kraju sve demantovala i istakla da su ona i Dragan još uvek zajedno.

– Ja sve to demantujem, nije istina. Ne znam ko nama hoće da smesti, ali Dragan i ja smo još uvek zajedno, volimo se i lepo nam je – rekla je Branka.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter