Izvor: Kurir
21.06.2024 u 10:56
0

MALI ZORAN KAO PRAVI DOMAĆIN: Ponosni tata uživa sa naslednikom u prirodi

Naslednik legende domaće muzike Goce Božinovske i Zorana Šijana, Mirko Šijan godinama uživa u porodičnom životu sa suptugom Bojanom van gradske gužve.

Iako se na početku braka verovalo da će njihov jedini dom biti kuća nadomak aerodroma, okolnosti su učinile svoje. Njih dvoje sa sinovima Zoranom i Vukanom vole da provode vreme u porodičnom domu Bojaninih roditelja u Titelu.

U SVLAČIONICI NAŠIH FUDBALERA ČUJE SE HIT MILICE PAVLOVIĆ! Javno im se obratila iz Zagreba: Svim srcem uz naše momke!

Mali Zoran kao pravi domaćin

Tamo su pronašli svoju oazu mira tokom većeg dela godine, a Mirko ne preza ni od poslova na imanju, te rado pomaže porodici Rodić u svim poslovima. Da je duh pravog domaćina voljan da prenese i na svoje naslednike svedoče fotogafije koje ponekad podeli na svom profilu na Instagramu.

U jednoj od poslednjih objava, Mirko je podelilo kako njegov sin Zoran pozira na traktoru, bez majice sa širokim osmehom na licu. Ova objava rastopila je mnoga srca, a mreže su se brzo usijale od komentara.

Smirio se nakon svadbe

Mladi Šijan se odlično se uklopio u porodični biznis prodaje živine, kojim se godinama bave roditelji njegove supruge Bojane.

– Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi svoje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća, prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam – poručio je Mirko ranije za Kurir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter