Izvor: kurir
17.08.2024 u 15:26
0

MENJALA JE MUŽEVE ALI NE I KUMU: Ova dama stajala je uz Natašu Bekvalac na dva venčanja

Nataša Bekvalac četiri puta bila je zaprošena, ali nažalost nijedna ljubavna priča nije imala srećan kraj.

Prvi put sudbonosno „da“ rekla je Danilu Ikodinoviću, a kada je nekoliko godina kasnije razmenila bračne zavete sa Lukom Lazukićem, kuma Nataše Bekvalac bila je ista.

Ova čast pripala je Dragijani Radonjić Petrović, nekadašnjoj sekretarki Vlade Srbije. Kada se 2006. godine udala za Ikodinovića, uz Natašu je stajala Dragijana, isto kao i na venčanju sa Lazukićem koje se odigralo 25. septembra na Ibici.

Na intimnoj ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su najbliži prijatelji, porodica i kumovi. Nataša i Luka su se pred 25 ljudi zakleli na večnu ljubav, nakon čega su nedelju dana ostali na egzotičnoj destinaciji.

PRIMORAVAO ME NA SNIMANJE: Teške optužbe na račun Gorštaka Daneta

– Nataša i Dragijana su godinama bliske i jedna o drugoj znaju sve. Ona je među prvima saznala za Natašinu vezu s Lukom. Bekvalčevoj ne predstavlja problem što je Dragijana kumovala i na njenom venčanju s Dačom.

– Naprotiv, ovo je dokaz da želi da ojača to kumstvo – otkrio je tada izvor i dodao da je pevačica planirala da za svedoka pozove i Dragana Brajovića Braju.

– Pošto Nataša veoma ceni kompozitora koji je krstio njenu ćerku Hanu, razmišljala je i o tome da joj on kumuje. Međutim, na kraju se odlučila za Dragijanu.

Podsetimo, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Nakon razvoda od Ikodinovića pevačica se udala za rukometaša Ljubu Jovanovića, a nakon dve godine usledio je razvod.

2017. godine rekla je „da“ Lazukiću, ali zahtev za razvod braka podnela je 2018. godine nakon što je tadašnji suprug fizički nasrnuo na nju i naneo joj povrede.

Brak je okončan 24. oktobra 2019. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter