Izvor: kurir
11.06.2024 u 14:34
0

MILICA ODBRUSILA ĐOGANIJU: Pevačica nije štedela reči , posle njene izjave sve je jasno! Otkrila i tajnu

Milica Pavlović sledećeg vikenda održaće koncertu u Spensu u Novom Sadu. Pripreme su uveliko u toku, a pevačica je izdvojila vreme da odgovori na nekoliko pitanja u vezi s karijerom i predstojećim planovima.

Ovih dana mnoge tvoje kolege izbacuju nove pesme, albume, a ti si, po običaju, napravila haos sa samo tri nove numere. Koliko je izazov biti svoja i slediti svoj pravac a opet pogoditi ukus publike?

– Jedna od najvećih tajni, za koju smatram da je zaslužna za moj uspeh, jeste ta što se trudim da budem fokusirana samo na sebe i da osluškujem pažljivo šta moja publika želi, kao i da poslušam svoj unutrašnji osećaj. Kada je bio trend da svi snimaju folk pesme, ja sam radila modernu muziku, kada je naišao moderni talas, ja sam snimala pop-folk pesme… Ne razmišljam o tržištu kroz trend, već se trudim da uvek budem u skladu sa onim što osećam da će za mene biti dobar izbor. Pesme sa EP „Milijarda“ produkt su moje povezanosti s publikom svih ovih godina i mislim da su zato odmah po objavljivanju doživele ogroman uspeh.

 

SRPSKA MAJKA ĆE PEVATI U SARAJEVU? Digla se bura u Bosni zbog Cece, u sve umešana i Šejla Zonić: Mreže bruje samo o OVOME

Da li je tebi neka pesma od ovih koje su izašle u poslednje vreme privukla pažnju?

– Apsolutno sam fokusirana na svoj projekat i koncerte u Novom Sadu i Zagrebu, pa nisam stigla detaljno da preslušam sve albume i pesme koji su izašli u poslednjih mesec dana. Iskreno, jedva čekam da čujem Tanju Savić i Radu Manojlović jer su imale diskografsku pauzu i baš me zanima šta su spremile, zanima me i šta će nam novo prezentovati Sanja Vučić, jer ona šara sa žanrovima… Postoji i jedan album koji slušam često jer mi se mnogo dopao, ali neću vam otkriti čiji, jer biste tako mogli da naslutite nešto što još uvek ne želim da vam otkrijem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter