Izvor: blic
24.08.2024 u 19:44
0

MILIONER A STAN KAO 45 KVADRATA U MIRIJEVU: Nadalova fotografija srušila internet

Španski teniser Rafael Nadal u društvu supruge i sestre pratio je pre par godina fudbalsku utakmicu, a slika iz njegovog doma zapalila je društvene mreže.

Naime, Rafael Nadal je uslikan dok je pratio utakmicu, a korisnici društvenih mreža posebnu pažnju su pridali njegovom stanu, dok je jedan komentari je posebno privukao pažnju.

Brat Nadal zaradio 500 miliona u karijeri, a gajba mu izgleda kao da je digao kredit i kupio 45 kvadrata u Mirijevu – glasio je komentar, na koji su se ostali korisnici nadovezali.“

Čovek živi u svojoj porodičnoj kući ceo život“, „Mogao je TV da stavi u aspirator iznad šporeta“, „One dve vazne iznad tv-a su moj kraj“, samo su neki od komentara.

 

Supruga je misterija za javnost

Inače, supruga proslavljenog tenisera, Ćiska Pereljo velika je misterija, jer se retko pojavljuje kako na njegovim mečevima, tako uopšte u javnosti.

Ona se bavi osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije. Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala koju je slavni teniser pokrenuo pre skoro 12 godina.

Par je navodno počeo da se zabavlja 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine dok je venčanje obavljeno u oktobru iste godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter