Izvor: KURIR
06.06.2024 u 13:21
0

MLADOŽENJA IZ PRVE POGODIO JABUKU! Darko ispoštovao tradicionalni običaj, a scene neba iznad Rušnja ostavili su sve bez daha

Tamara Milutinović i Darko Jevtić prošle godine su se venčali u krugu najbližih ljudi, a danas će obaviti i crkveno venčanje ali i krštenje svoje mezimice u Hramu Svetog Save.

Mladenci su pre toga želeli da ispoštuju sve tradicionalne običaje te su se okupili u porodičnoj kući pevačice sa najbližim prijateljima i familijom.Mladoženja je došao u luksuznom džipu, a čim se pozdravio sa tastom i taštom, uzeo je pušku Tamarinog oca i zapucao u jabuku.

Šta se dešava s Kejt Midlton?! Princ Vilijam progovorio o stanju svoje supruge – i ponovo primenio isti „recept“

Podsetimo, Tamara je nedavno govorila o svojoj svadbi i fudbaleru koji ju je očarao pri prvom susretu.

– Maštala sam o venčanici kao sve žene ovog sveta. Još uvek zajedno maštamo o tom danu. Ne znam kako će preživeti kad me budu izvodili iz kuće. Ja sam mislila da oni nikad neće biti zadovoljni mojoj izborom. Naravno da su presrećni što je u našu porodicu došao čovek dobrog i velikog srca. U nekom momentu pomislim da ga više vole od mene. Srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter