Izvor: KURIR
04.06.2024 u 14:29
0

MLATE LOVU OD GOLIH SLIKA! Neke žive od prodaje INTIMNIH FOTKI na sajtu za odrasle, a ova starleta kupila stan od 300.000 €

Pojedine javne ličnosti odlučile su da novac zarađuju na sajtovima za odrasle. Među njima su uglavnom starlete pokrenule ovaj trend, a veliku pažnju je privukao potez Milice Dabović da krene istim stopama.

I Milica Dabović takođe na platforma za odrasle prodaje svoj intimni sadržaj. Ona je zbog toga često na meti kritika.

– Potpuno je smešno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. To je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Videćemo dokle će to da traje – rekla je Milica Dabović.

Naime, među prvima je o tome pričala nekadašnja učesnica „Zadruge“ Anđela Veštica koja je priznala da je od samo jedne transakcije uzela 42.000 evra.

– Ja neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. Ta platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih intimnih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gde imaš članove koji plaćaju mesečnu članarinu koju plaćaju meni lično – rekla je Anđela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter