Izvor:
07.07.2024 u 10:54
0

MOJ MUŽ NE ŽELI DECU I POŠTUJEM NJEGOVU ODLUKU: Verica Rakočević iskreno o razvodu od Veljka

Veljko Kuzmančević je u srećnom braku sa Vericom Rakočević, od koje je mlađi više od tri decenije.

Za njih je broj godina samo broj i njihova ljubav se ne meri njima.

NISAM DUŽNA DA TRPIM NIČIJE FRUSTRACIJE: Barbara Bobak o detaljima drame kroz koju je prošla

Ono što ih povezuje i čini srećnima je ono što pronalaze jedno u drugome i ono što jedno drugome daju – ljubav, razumevanje i sklad koji koji se rađa kada se dve savršene polovine najzad pronađu.

Iako će njihov brak ovog avgusta zaokružiti više od deceniju, svi bi da znaju odgovor na pitanje o potomstvu slavnog para, o čemu sz Veljko i Verica svojevremeno odgovorili.

– Kao svaka druga osoba koja iznosi svoj stav na tu temu. Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost – rekao je Veljko dok je Verica navela da bi želja za detetom dovela do razvoda.

 Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti.

Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji.

– Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio – objasnila je Verica pre nekoliko godina.

– Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu – rekla je Verica za „Informer“.

Ona iza sebe ima već dva braka i troje dece, dok je njenom izabraniku ovo prvi brak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter