Izvor: nova
08.06.2024 u 17:22
0

„Molim vas, prenesite moje izvinjenje celom puku“: Kejt Midlton napisala dirljivo pismo članovima Irske garde

Princeza Kejt napisala je dirljivo pismo članovima Irske garde u kom se izvinjava što je propustila poslednju probu za paradu "Trooping the Color" dok nastavlja oporavak od raka, prenosi Metro.

Princeza od Velsa, govorila je koliko je ponosna na njih i dodala da biti pukovnik „ostaje čast“.

U njenom pismu je pisalo: „Veoma mi je žao što nisam u mogućnosti da vas pozdravim na ovogodišnjoj smotri pukovnika. Molim vas, prenesite moje izvinjenje celom puku, nadam se da ću uskoro ponovo moći da vas zastupam“.

Pukovnička smotra se održava sedam dana uoči parade Trooping the Color kojom se obeležava suverenov rođendan više od 260 godina.

Kejtino pismo je glavni nagoveštaj da će propustiti ceremoniju, što je glavna stvar u kraljevskom kalendaru, iako izveštaji sugerišu da bi princeza mogla da gleda sa balkona Bakingemske palate.

Ona je apelovala na vreme, prostor i privatnost za svoju porodicu kada je 22. marta objavila da se leči od neotkrivenog oblika raka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter