Izvor: telegraf.rs
20.08.2024 u 12:14
0

DRŽI SE LEGENDO: Bori Čorbi se ozbiljno pogoršalo zdravstveno stanje

Legenedarnom rokeru, Bori Đorđeviću narušeno je zdravlje, o čemu se oglasio njegov tim.

Naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe „Riblja čorba“ izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

– Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima! – navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Podsetimo, rok grupa Riblja čorba, koju predvodi pesnik i pevač Bora Đorđević, juče je proslavila rođendan, na šta je podsetila na svom fejsbuku objavom da je osnovana 15. avgusta 1978. godine.

BIRA ROMANTIČNO I UDOBNO: Cvetni komplet Aleksandre Prijović kom nećete naći manu

Na zvaničnom sajtu Riblje čorbe je navedeno da je tada „u beogradskoj kafani ‘Šumatovac’ održan prvi radni sastanak Đorđevića i njegovog starog poznanika (basiste) Miše Aleksića (1953-2020)“, u prisustvu gitariste Rajka Kojića (1956-1997).

„Nekome sa strane ovaj sastanak mogao je da izgleda kao desetine drugih u kafani u kojoj su se skupljali beogradski muzičari toga doba“, podsetio je u tekstu na sajtu benda bubnjar Miroslav Vicko Milatović.

Prema njegovim rečima, to je bila „svojevrsna berza za zapošljavanje – muzičari su se tražili i nudili za razne tezge, projekte, ozbiljne i manje ozbiljne poslove, tu su se prodavali instrumenti, pesme i tekstovi.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter