Izvor: 24SEDAM
21.10.2024 u 12:15
0

MUZIČKA IKONA ŠER ZVANIČNO U KUĆI SLAVNIH RNR: „Lakše je bilo razvesti se od dva muškarca nego ući u Kuću slavnih“

Šer i zvanično postala muzička legenda

Iako je pre nekoliko godina izjavila da ni za milion dolara ne bi ušla u Kuću slavnih rokenrola, nikad ne reci nikad. Šer je očigledno promenila mišljenje i proteklog vikenda i zvanično postala muzička legenda.

LJUBAVNA PRIČA MARKA JARIĆA I ADRIJANE LIME: Mogla je da se uda za princa!

Ona je u subotu uveče primljena u Kuću slavnih rokenrola u Klivlendu. Poznata holivudska zvezda Zendeja je održala govor u njenu čast.

Ona je *ebeno dobra u tome

Glumica je došla u posebno dizajniranoj haljini i na taj način odala počast njenom legendarnom stilu oblačenja u oskudnoj odeći u stilu čuvenih kreacija Boba Makija koje je Šer nosila.

– Nemoguće je izmeriti uticaj koji je Šer imala i još uvek ima na sve nas. Ona može da uradi sve, i moram da dodam, stvarno, stvarno je *ebeno dobra u tome  – rekla je Zendeja.

Život kao rolerkoster

Šer je inače joo 1990. godina bila nominovana za Rokenrol kuću slavnih, ali tada za nju nije bilo mesta.

– Bilo je lakše razvesti se od dva muškarca nego ući u Kuću slavnih – našalila se Šer na sosptveni račun.

Ona je zatim zahvalila svojoj majci na upornosti i činjenici da je još uvek tu i da pravi muziku.

– Moj život je bio kao rolerkoster, a jedina stvar koju nikada nisam uradila jeste da nikada nisam odustala – zaključila je na kraju.

Specijalna emisija povodom ceremonije prijema u Kući slavnih sa najzanimljivijim trenucima nastupa, biće emitovana 1. januara na ABC-u.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter