Izvor: TANJUG
29.08.2024 u 14:46
0

NELE KARAJLIĆ I STEFAN MILENKOVIĆ SUTRA NA KONCERTU: „Rock el Clasico“ u Novom Sadu

Violinista Stefan Milenković i muzičar Nele Karajlić održaće sutra u 20 časova na krovu TC Promenada u Novom Sadu koncert "Rock el Clasico"

NOVI SAD – Violinista Stefan Milenković i muzičar Nele Karajlić održaće sutra u 20 časova na krovu TC Promenada u Novom Sadu koncert „Rock el Clasico“, a muzičari su zajednički na press konferenciji poručili da publiku očekuje jedan nesvakidašnji svet.

„Postojali su bendovi koji su svirali klasičnu muziku na svoj način, ali ovo do sada nije niko uradio, da se klasično delo ubaci u rok pesmu i da sraste toliko prirodno da ne znate gde je prelaz između roka i klasike. To treba videti, taj nesvakidašnji svet“, rekao je Karajlić.

POGLEDAJTE ANDŽELINU DŽOLI U NOVOM FILMU: U ulozi slavne operske dive MARIJE KALAS

Prema rečima Stefana Milenkovića, na bini će se naći i gudačka reprezentacija mladih.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter