Izvor: 24sedam
18.10.2024 u 11:55
0

ŠTA JE PRETHODILO POGIBIJI LIJAMA PEJNA: Bliska prijateljica govorila o pevaču, nekoliko dana pred smrt izbačen iz kuće

Mnogobrojni prijatelji, kolege i saradnici se opraštaju od pevača

Pevač Lijam Pejn, poginuo je preksinoć nakon što je pao sa hotelskog balkona u Argentini. Iz tužilaštva se navodi i da je pevač mogao da padne u polusvesnom ili potpuno nesvesnom stanju. Prema izveštajima forenzičara, nisu uočene povrede koje bi ukazale na umešanost trećeg lica.

OTKRIVEN UZROK SMRTI LIJAMA PEJNA: Tragično je nastradao posle pada sa trećeg sprata hotela

Sada je poznato šta se sve dešavalo u životu pevača pre nego što je došlo do njegove pogibije.

Naime, bliska prijateljica Lijama Pejna pokazala je poruke koje joj je pevač slao pre smrti. Džudi Ričard podučavala je bivšu zvezdu One Direction-a u svojoj firmi Pink Productions. Rekla je za Sky News da je pokušala da ga nazve jer je mislila da je vest da je umro lažna. Usput je pokazala njihov razgovor u zadnjih nekoliko dana.

– Stvarno sam bila bliska s Lijamom, prijatelji smo godinama. Bio je u Argentini i mislim da je samo hteo da proveri da li sam dobro. Razgovarali smo gotovo svaki dan i tako je bilo godinama. Uvek je bio tu kada mi je bio potreban, iako ne živimo blizu – rekla je Džudi.

Lijam je u ponedjeljak pitao Džudi šta radi. Ona je odgovorila da je bila sa svojim sinom Džeksonom u teretani, a Lijam je odgovorio „lepo“. Kasnije joj je poslao fotografiju na kojoj sedi na krevetu u hotelskoj sobi u Buenos Ajresu. Odgovorila mu je da je baš stigla kući. U sredu je Lijam poslao poruku Džudi u ranim jutarnjim satima po britanskom vremenu da je pita je li budna. Ona je kasnije odgovorila da jeste. Pitala ga je je li on dobro, odgovorio je da jeste, na šta je ona napisala da je upravo stigla na posao. On je napisao da odmara u Argentini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky News (@skynews)

– Radovao se svakom danu, rekao je da se prehladio, ništa se nije činilo neuobičajeno.On je uvek na glamuroznijem mestu nego mi. Obično mi je slao poruke dok je kod nas bila noć. Činio se dobro, izgledao je srećno i zdravo, nije bilo razloga za bilo kakvu zabrinutost, a onda sam čula vest – kaže Britanka.

 

Nakon što je videla da je umro, slala mu je poruke jer je verovala da to nije istina. „Molim te, reci mi da to nije istina, molim te, Lijame“, napisala mu je u poruci. Kad joj nije odgovarao i kad je shvatila da je zaista umro, napisala mu je: „Laku noć mr. P. Bez teksta sam i ne želim reći zbogom. Kad se probudim, sigurna sam da će ovo biti samo san.“

Kaže da je Lijam oko sebe imao porodicu i puno prijatelja. Mogao je da se obrati bilo kome. „Uvek je dobijao pomoć ako mu je bila potrebna, ali koliko ja znam, bio je na dobrom mestu sa svime što se događalo u njegovom privatnom životu i karijeri. Imao je nove stvari na horizontu i činio se srećan“, zaključila je Džudi.

Izbačen iz diskografske kuće pre smrti

Nekoliko dana pre smrti izbačen iz svoje diskografske kuće Universal Music, piše Daily Mail.

– Od svih momaka iz One Directiona, on je jedini bio na pogrešnom muzičkom put – rekao je izvor za spomenuti medij. Pevač je trebalo da objavi drugi album, ali je bio stavljen na čekanje nakon prekida saradnje. Otkaz je navodno dao i Lijamov tim za odnose s javnošću. On je, naime, nakon raspada One Directiona 2016. godine potpisao ugovor s Capitol Recordsom koji je u vlasništvu Universal Musica.

Nakon Lijamove smrti iz Universal Musica oprostili su se od pevača na društvenim mrežama.

– Skrhani smo tragičnom smrću Lijama Pejna. Njegova zaostavština će nastaviti da živi kroz njegovu muziku i brojne obožavatelje koje je inspirirao i koji su ga voleli. Izražavamo duboko saučešće njegovoj porodici voljenima – napisali su.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter