Izvor: Kurir
15.09.2024 u 20:40
0

NA ČUVENOJ FONTANI SU PUCALI NEVEROVATNO MNOGO: Potresna ispovest Jelene Karleuše će vam naterati suze na oči

Diva estradne scene Jelena Karleuša razvela se danas nakon 16 godina braka koje je provela u zajednici sa Duškom Tošićem sa kojim ima dve ćerke.

Jelena se potom oglasila na Instagramu vidno tužna i uznemirena, te je iskrenim rečima podelila svoje emocije sa celim svetom.

ANA NIKOLIĆ ODLUČILA DA ODE U MANASTIR: Pevačica nakon skandala i burnog raskida pronašla mir ovde

Ona je navela da je i ovog jutra bila sama, kao što je to, kako sama kaže, često bio slučaj u sada već prošlom braku. Takođe, ona je rekla da više ne želi nikakav kontakt sa „prošlim životom“ osim ukoliko ne bude reč o pitanju života i smrti.

Ipak, malo ko zna da u Jeleninom životu nije uvek sve bilo tako glamurozno, bajno i sjajno, te vas u nastavku prisećamo jedne njene ispovesti.

Ona je jednom prilikom govorila kako se seća prazničnih dana, te šta je radila i gde je bila kada bi otkucala ponoć svakog 31.decembra.

„Ono što pamtim najviše je Divnino kuvanje i miris iz kuhinje. Ona je kuvala najbolje na svetu. I to ne kažem samo zato što je ona moja mama, već zaista nikad pre, a ni posle nisam probala tako dobra jela kao što je ona spremala. Ona je bila veoma posvećena svom poslu, često je radila za Novu godinu, vodila program… Tako da sam ja najviše vremena provodila sa bakom, koja me je krila u ponoć ispod kreveta jer se plašila da će zalutali metak da me pogodi… Na čuvenoj Fontani su pucali neverovatno mnogo, devedesetih.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter