Izvor: KURIR
29.05.2024 u 11:14
0

NA OVAJ POSEBAN DAN VELJKO I BOGDANA ĆE KRSTITI SINA ISAIJU! Anastasija se tek venčala, a Ražnatovići spremaju novo slavlje

U kući Ražnatovića neprestano se slavi. U putorak, 28. maja, Anastaija Ražnatović je sklopila građanski brak sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njena porodica sprema novo slavlje.

Osim rođendana najstarijeg sina Veljka i Bogdane Ražnatović Ražnatovića 3. juna i Svetlane Cece Ražnatović 14. juna, par će krstiti trećeg sina Isaiju i to na Vidovdan 28. juna. Ovu informaciju je otkrio Veljko na svom Instagram storiju.

Cecin sin je postavio fotografiju ručno oslikane ikone Miloša Obilića dok ubija Murata i uputio zahvalnost osobi koja je bebi, rođenoj 14. maja, to poklonila.

– Nezavršeno remek delo od brata, Isaiji za krštenje na Vidovdan – napisao je Veljko Ražnatović.Podsetimo, Bogdana je trećeg sina rodila 14. maja u jednom privatnom porodilištu. Bračni par je odlučio da m da biblijsko ime. Oni imaju i dva starija sina Željka i Krstana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter