Izvor: Kurir
25.07.2024 u 10:54
0

NA SAMO 350 METARA OD PLAŽE: Prve fotke unutrašnjosti kuće od 400 kvadrata u Crnoj Gori

Goran Bregović nedavno je odlučio da luksuznu vilu u Perastu, koju u svom vlasništvu ima više od deset godina, ponudi i svim turistima dubokog džepa, pa se tako odnedavno ovaj objekat može naći u ponudi na poznatom sajtu za iznajmljivanje nekretnina.

Sada vam donosimo i prve fotografije unutrašnjosti ove muzičareve vile od 2.5 miliona evra.

NE ZNAM KAKO JE PESMA DOSPELA U JAVNOST: Jelena Karleuša se oglasila nakon skandala

Kao što se može videti na fotografijama u nastavku, vila ima predivan pogled na more i Perast i u njoj može biti smešteno najviše devet osoba. U njoj se nalazi više spavaćih soba, od kojih je jedna sa ogromnim bračnim krevetom, jedna je sa standardnim bračnim krevetom, dve imaju po dva zasebna kreveta, a u jednoj je uz pojedinačni i bračni krevet, što ukupno dovodi do cifre od devet kreveta.

Bregin raj na zemlji ima i spoljašnji bazen i više terasa na kojima može i da se ruča, dok su na nekima postavljene i ležaljke kako bi na njima moglo da se sunča i uživa tokom dana.

U vilu su dobrodošla i deca i kućni ljubimci, što se ne naplaćuje dodatno, ali muzičar ne dozvoljava svojim gostima da se u njoj puši i priređuju zabave bilo koje vrste. Zidovi vile ukrašene su brojnim umetničkim delima, a u trpezariji se i nalazi slika na kojoj je predstavljena parodija Da Vinčijeve „Tajne večere“.

Navedeno je i da se vila nalazi na udaljenosti od 350 metara od plaže ili pet minuta hoda. Objekat poseduje i besplatni internet, televizor sa satelitskim kanalima, trpezariju i kuhinju sa frižiderom i mašinom za sudove.

Inače, Bregin luksuzni kompleks nalazi se u trećem redu od mora, dok se od centra Perasta nalazi na samo 50 metara i do njega se dolazi za nekoliko minuta stepenicama. Postoji i mogućnost prilaska vili automobilom sa gornje strane, pa ukoliko neko dođe svojim vozilom, može ga parkirati unutar velikog dvorišta. Zanimljivo je i da kompleks ima veliki broj terasa na raznim nivoima, pa je sve uređeno poput svojevrsnih kaskada.

Podsetimo, da bi zainteresovani bogati turisti mogli da uživaju u blagodetima Bregine vile od 400 kvadrata na Crnogorskom primorju, moraju da izdvoje paprenu sumu novca. Cena najma je 1.400 evra po danu, i to tokom jula i avgusta, pa je tako za četiri dana potrebno izdvojiti čak 5.600 evra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter