Izvor: Kurir
27.09.2024 u 13:41
0

NAKON 11 GODINA DOŠAO JE KRAJ: Indira ovom objavom zbunila sve!

Naime, pevačica je objavila fotografiju sa suprugom kako se spremaju na vožnju motorom, a uz to je napisala:

Hrvatska pevačica Indira Levak odlučila je da stavi tačku na desetogodišnji brak sa partnerom Miroslavom, što je saopštila javnosti na svom Instagramu, ali je novom objavom sve zbunila.

RAŽNATOVIĆI OČEKUJU I ČETVRTU PRINOVU: Veljko ne krije ponos

Kako se može zaključiti, izgleda da su Indira i Miroslav ostali u dobrim odnosima i da su nakon ljubavnog kraha odlučili da ostanu prijatelji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Naime, pevačica je objavila fotografiju sa suprugom kako se spremaju na vožnju motorom, a uz to je napisala:

– Avantura me zove.

Kako je je imala široki osmeh licu, a on bio vidno vidno raspoložen, mnogi su pomislili i da je došlo do pomirenja između supružnika, ali Indira to nije potvrdila, te je sve ostalo na nagađanjima fanova koji pevačici žele najbolje.

Podsetimo, Indira je nedavno objavila saopštenje u kom je istakla da se razvodi od supruga Miroslava:

– Osećam potrebu da kao javna ličnost koja sa vama svakodnevno deli poslovne i privatne trenutke, podelim i ovu vest. Moram vas obavestiti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja doneli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote, odvojeno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju ostajemo poslovni partneri i prijatelji – poručila je Indira Levak na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter