Izvor: Kurir
25.07.2024 u 16:46
0

NE MOŽEMO NI NAPRED NI NAZAD: Ceca zaglavljena u koloni uradila NEOČEKIVANO

Svetlana Ceca Ražnatović postala je aktivna na društvenoj mreži TikTok.

Sa svojim pratiocima ponekad podeli detalje iz privatnog života, uglavnom duhovite situacije koje joj se dešavaju neplanirano.

JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ STIGLI U PARIZ: Ceo Pariz priča o našem Noletu i Jeleni

Cecu je, na putu do Makedonije, uhvatila gužva u putu. Dok je čekala dugačak red na granici, izašla je iz kola kako bi se isteglila. Bila je u opuštenom izdanju, beloj majici otvorenih leđa, džinsu i papučama.

 

@cecaraznatovicoff TRENING SA CECOM! 🏋️‍♀️😂❤️ #ceca #cecaraznatovic #fyp #viral #balkantiktok ♬ original sound – CECA

– Koji su najbolji saveti za istezanje kada su ovakve kolone? – upitao je muškarac Cecu koja je odmah počela da radi i pokazuje vežbe pored kola.

– Sagneš se, 20-30 ponavljanja dok se ne ispraviš. Bez čučnjeva. Mislim, mogu, ali imam platformu, nije stabilna, a imam i publiku ovde – rekla je Ceca kroz smeh pa dodala…

– Ne možemo ni napred, ni nazad – poručila je pevačica, a onda je usledilo nešto nezaobilazno. Fanovi su prilazili da se slikaju.

– I naravno, bar 20 serija slikanja – dodala je Ceca kroz smeh, a urnebesnu situaciju pogledajte u snimku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter