Izvor: Kurir
17.09.2024 u 12:25
0

NE RADIM NIŠTA LOŠE: To je posao i to se tako radi

Jedan lekar na svom Tiktoku pozvao sve one koji su bili na nastupima kontroverznog trepera da obavezno odu na lekarski pregled.

Dragomir Despić Desingerica se, posle bure koju je letos izazvao svojim nastupima na Crnogorskom primorju, sada našao i na meti zdravstvenih radnika.

VOLELA BIH DA PRIČAM SA NJOM: Samo van kamera je opasna, ali pred kameram sam ja opasnija

Njegovo pljuvanje u usta publici tokom nastupa zasmetalo je jednom stomatologu, koji je iz svoje ordinacije posavetovao sve one koji su išli da slušaju Desingericu da se hitno jave svojim zubarima.

– Da li ste znali da on može da vam prenese karijes? Karijes je zarazno oboljenje, jer se bakterije koje ga stvaraju vrlo lako prenose pljuvačkom. Zato, ukoliko ste nedavno bili na nastupu popularnog Desingerice, vreme je da posetite svog stomatologa – naveo je ovaj doktor na Tiktok profilu.

Podsetimo, Desingerica ne prestaje da intrigira javnost od samog početka, otkako je kročio na javnu scenu, pa je tako na svojim nastupima bacao kore na publiku, razbijao jaja, rendao kačkavalj, dozvoljavao da mu fan liže stopalo, a snimak na kome se vidi kako jednoj devojci pljuje u usta izazvao je gnev javnosti.

Među prvima se tada oglasila Seka Aleksić, koja je tu objavu podelila na svom nalogu.

– Rekla sam vam da je sledeće pi**nje po njima – napisala je Seka.

Desingerica je za medije jednom prilikom istakao da ne radi ništa loše i da je to sve za njega samo posao.

– Ne znam ko i dalje komentariše moj uticaj na mlade. Ne radim ništa loše, svaki put menjam scenski nastup, ja to radim spontano. Kako mi dođe, tako se ponašam. Ne mogu reći šta je najluđe što sam radio, jer meni je sve normalno. Iskreno, sve je kako treba, ja to tako radim. To je posao i tako se radi posao – rekao nam je Desingerica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter