Izvor: Kurir
25.07.2024 u 10:03
0

NE ZNAM KAKO JE PESMA DOSPELA U JAVNOST: Jelena Karleuša se oglasila nakon skandala

Pesma "Runde" u izvođenju pop zvezde Jelene Karleuše sinoć je "zatresla" društvene mreže, pošto je na pojedinim profilima objavljen kompletan demo snimak koji je otpevala.

Oduševljeni fanovi dele pesmu po mrežama, a pohvale za emotivnu baladu se samo nižu.

EVIDENTNO JE ON NEČIJI PROJEKAT: Pevač zgrožen nastupom Desingerice

Autor teksta pesme je pokojni Milan Radulović Laća, dok je muziku radio Darko Dimtrov. Ipak, zbog Jeleninog nesporazuma sa Laćinim ocem Aleksadrom Radulovićem Futom, pesma nije završila na albumu „Omega“ pop dive, kako je bilo planirano.

Pesma je snimljena još u oktobru 2020. godine.

Ovim povodom, za medije se oglasila i sama Jelena, koja je bila vidno iznenađenja zbog iznenadnog objavljivanja demo snimka na mrežama.

– Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao. Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma sa Laćinim ocem, ali šta da se radi. Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, oslikava zapravo ono kako se Laća osećao – rekla je JK.

Tekst pesme „Runde“

Ponovi runde

Krvave mi suze

Ponovi runde

Samo neka čuje

Živa je i tu je

A ne čuju me

Više čak ni bube Iz tog malog stana

Ponovi runde

Pa nek mu bude

Kao meni sada

Kome da kažem „Voli me“?

Nema više one euforije

Ko da kaže „Volim te“

Pa odmah istog trena da ga odbijem

Kako da se ponove

Svi ti dobri dani, loše godine

Pa da te imam u životu

Kada mi ogole lepotu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter