Izvor: Hello
07.04.2024 u 15:55
0

NEKADA TROŠNA KUĆA, A SADA LUKSUZNA VILA: Duško Tošić nikada nije zaboravio odakle je potekao, u rodnom kraju napravio pravi RAJ za majku

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Duško Tošić, javnosti poznat i kao suprug Jelene Karleuše.

Tokom uspešne karijere potpisao je nekoliko ugovora koji su mu doneli veliku zaradu, a sve što je stekao pametno je uložio.

Osim brojnih nekretnina koje, tvrde upućeni, ima na više lokacija, Duško Tošić obnovio je i porodični dom u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina.

Budući da je otac Milorad preminuo 2018. godine, u kući sada živi samo njegova majka Nikoleta, koju osim sina, često obilazi i ćerka Katarina.

Proslavljeni fudbaler odrastao je u teškim materijalnim uslovima, ali nikada nije zaboravio ljubav i podršku koju je dobijao od porodice, pa se danas trudi da im to višestruko uzvrati.

‒ Duško je uvek bio dobro dete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovek ‒ poručuju njegove komšije iz rodnog mesta kad god ih posete predstavnici sedme sile.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter