Izvor: INDEX.HR
10.04.2023 u 11:54
0

„NIJE BILO LAKO, ALI SE ISPLATILO“: Glumica (48) rodila blizance, srećne vesti podelila na mrežama! (FOTO)

OSKAROVKA Hilary Swank (48) i njen suprug Philip Schneider postali su roditelji blizanaca. Srećnu vest glumica je podelila na društvenim mrežama te otkrila da je rodila dečaka i devojčicu.

 

„Nije bilo lako, ali se isplatilo. Sretan Uskrs. Objava iz čistog raja“, napisala je uz fotografiju na kojoj novorođenčad drži u naručju dok gleda zalazak sunca. Imena dece nije otkrila.

Glumica je na ovoj objavi brzo skupila više od 100 hiljada lajkova i mnogo čestitki u komentarima.

Hilary je u oktobru prošle godine otkrila da je trudna. „Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost – bit ću mama. Dolazi dvoje dece, ne mogu verovati“, rekla je u emisiji Good Morning America.

„Trenutno se osećam odlično, ali odeća mi je počela biti tesna“, našalila se glumica pa dodala: „Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Neverovatno je.“

Hilary i Philip u braku su od 2018., a pre toga su bili dve godine u vezi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter