Izvor: kurir
20.08.2024 u 08:24
0

NIKAD VIĐENA FOTKA VERICE RAKOČEVIĆ: Kažu da je bila fatalna, a ovakvu je do sada niste videli, mreže gore

Verica Rakočević (76) je primer da žene mogu zadržati lepotu i negovan izgled bez obzira na godine

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila stara fotografija poznate modne kreatorke Verice Rakočević, koju javnost do sada nije imala priliku da vidi.

Verica Rakočević (76) je primer da žene mogu zadržati lepotu i negovan izgled bez obzira na godine. I u osmoj deceniji, ona zrači svojim izgledom, što pripisuje unutrašnjem miru, upornosti i strasti prema životu.

verica.rakocevic instagram screenshot

 

Pored toga, Verica vodi računa o ishrani i redovno vežba. Smatra da nijedna estetska korekcija ne može sakriti životne iskustva koja se odražavaju na licu, jer su upravo ta iskustva ono što čini svaku osobu jedinstvenom.

– Ma znate šta, vi ako ste ružni, ne može da vam pomogne nijedna plastična operacija, može samo da vas unakazi još više. Vi možete da izoperišete sve, ali ne možete dušu, sjaj u očima i iskren osmeh – rekla je svojevremeno Verica.

BRENA I BOBA ZARAĐUJU 65.000€ SAMO OD JAHTE: Pevačica razradila biznis

Da elegancija i gracioznost ne znaju za vreme dokazuje fotografija modne kreatorke Verice Rakočević iz mlađih dana.

Brojni pozitivni komentari su dokaz da niko nije ostao ravnodušan na izgled ove dame, a ima i onih koji smatraju da je bila fatalna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Lepa i negovana žena“, „Kao prava dama, imala je neku fatalnu lepotu“, “ I nekad i sad prezgodna žena“ – nizali su se komentari.

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Verica Rakočević godinama uživa u ljubavi sa Veljkom Kuzmančevićem, a pre njega bila je dva puta u braku.

Prvi put se udala za Borana Karamana sa kojim je dobila ćerku Elenu, a potom za Zorana Rakočevića sa kojim ima ćerku Milenu i sina Miodraga.

Boran je bivši stjuart koji danas živi i radi u Londonu gde je direktor jedne kompanije, a mediji su pre izvesnog vremena pisali da se Verica odlično slaže s njim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter