Izvor: Kurir
10.09.2024 u 13:21
0

NIKO IZ „RIBLJE ČORBE“ NIJE ZNAO MOJE PROBLEME: Lepotica iz spota „Riblje čorbe“ prisetila se snimanja nakon Borine smrti

Legenda rokenrola Bora Đorđević preminuo je 4. septembra, a iza sebe je ostavio suprugu Dubravku, sina Borisa i pastorku Tamaru, kao i mnoge vanvremenske hitove kroz koje će živeti još dugo godina.

Roker je sa svojom grupom „Riblja čorba“ nizao hitove, a jedan od njih je i „Lutka sa naslovne strane“. Ova pesma objavljena je 1982. godine.

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC DŽEJMS ERL DŽOUNS: Davao je glas Dartu Vejderu

Meri Cakić koja je igrala u popularnom spotu „Riblje Čorbe“ se prisetila saradnje sa popularnom rok grupom, te imamo prilike da vidimo kako kako danas izgleda lepotica iz čuvenog spota.

„Nikad neću dok sam živa da zabravim trenutke sa snimanja i šta mi se tada dešavalo u privatnom životu, ostala sam bez stana, bila sam podstanar. Niko iz „Riblje čorbe“, ni Bora nisu znali moje probleme“, priča Meri.

Ona nam je otkrila i kako je započela saradnju sa rokerima.

„Upoznali smo se u Šumatovcu, tu je bio centar dešavanja. Mene je sve zanimalo, želela sam da upoznam te ljude i znala sam gde ću da ih nađem“, kaže ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter