Izvor: 24 sedam
23.10.2024 u 11:45
0

NOVA ŽRTVA PAF DIDIJA: Otkrio jezive detelje

Reper je bio pijan i u nekontrolisanom stanju

Optužbe koje se podižu protiv uhapšenog repera Šona Kombsa, poznatijeg kao Paf Dedija, ne prestaju da rastu, a sada je jedan mušarac ispričap svoje loše iskustvo sa ozloglašenim reperom.

Protiv Didija je pokrenuo tužbu, a otkriveno je da ga je od zlostavljanja spasio profesionalni sportista.

Muškarac tvrdi da je bio pozvan na promo žurku Didijevog alkoholnog pića, kompanije sa kojom sada reper više ne sarađuje.

Deca muškarca koji je bio Kombsova žrtva juče su se oglasila i otkrila kako je njihov otac imao kompaniju za iznajmljivanje luksuznih automobila i nakita, pa ga je reper pozvao da se sastanu u privatnoj kancelariji.

Kombs je bio pijan, prišao je muškarcu i nasilno mu skinuo pantalone, a zatim ga je grubo uhvatio za genitalije – navodi se u tužbi. Situacija se otela kontroli, ali je u prostoriju ušao poznati sportista i odmah intervenisao.

Inače, reper je optužen da je drogirao i silovao 13-godišnju devojčicu, a da su to zlodelo posmatrali slavna ženska i muška osoba. Navodi se da su taj isti zločin počinili i taj neimenovani muškarac i žena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter