Izvor: Telegraf
15.08.2024 u 18:21
0

NUMEROLOŠKE PREDIKCIJE ZA NOVAKA I JELENU: Treće dete u porodici Đoković

Jelenin i Novakov bračni broj pod lupom numerologa.

Sabirajući njihove datume rođenja kao i datum svadbe, dobija se na kraju lep rezultat

Novak i Jelena Đoković važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Teniser se svaki put prilikom govora na završetku turnira zahvali lepšoj polovini zato što je uvek uz njega i velika mu je podrška, a gde god da se zajedno pojave, odišu istinskom ljubavlju.

Pošto je evidentno da su rođeni jedno za drugo, pitali smo numerološkinju Mirjanu Panić koji su njihovi lični brojevi kao i da li je dobar broj braka.

Uputstvo: sabiraju se datumi rođenja. Novak je rođen 22.5.1987. godine, dok je Jelenin datum rođenja 17.6.1986. godine. Datum kada su se venčali bio je 10.7.2014. godine.

Novakovi brojevi su 977, Jelenini 562, sabiranjem njihova dva broja dobija se 549, dok im je broj braka 876. Prvi broj je bioritamski i to je naša duša, drugi je generacijski koji predstavlja naše zadatke i poslove, a treći broj je životni put i ono šta nam se dešava u životu.

KAKO JE NEKADA GOVORIO FEDERER O NOVAKU: Navijači brane Đokovića

– Par Đoković je vrlo interesantan spoj koji će kroz vreme trajati i jačati, jer su njih dvoje karmički povezani iz prošlog života. Novak je vizionar i graditelj i njemu je zapisano da mora ostaviti trag u ovom životu – započinje naša sagovornica Mirjana i dodaje:

– On je osoba koja nosi brojeve velikih promena i dešavanja i ima energiju moćnog čoveka. U stvaranju svojih dostignuća dobro je da ima podršku najbližih jer ima momenata kada je njemu psihički teško pa je zato Jelena odlična za te trenutke. Jelena nosi brojeve prosperiteta, saznanja i majčinstva. Ona je Novaku u ovom životu dužna brigu o deci, a on njoj strukturu života i novčanu stabilnost – kaže numerološkinja i nastavlja:

– Njih dvoje su dobar spoj za stvaranje materijalnih dobara, raznih udruženja i međusobne podrške unutar porodice. Jelena je žena za informacije i saznanja pa ima širu sliku o tome i drugačiji pristup životu u odnosu na druge ljude. Njena slabost je da voli da bude u paru tako da joj deca nadomešćuju tu prazninu kada Novak ima svojih obaveza. Mentalno je jaka žena ali kroz život bolje prolazi uz porodicu. Novak je tu otvoreniji i fleksibilniji i može da pravi neke nagle poteze pa je dobro da ima nekoga da ga malo ograniči – jasna je naša sagovornica.

– I on je mentalno jak ali mu posao donosi veliki stres. Jelenina duša je uz ovu vezu i ona tu dosta širu sliku o njim prezentuje na događajima, a Novakova duša je uz njihov životni put – mentalna povezanost, sigurnost i skrivenost od drugih. U kombinaciji njihovih brojeva, vidimo da su se obavezali da traju kroz vreme, a i datum braka pokazuje ljubav, strast, porodicu, materijalne dobitke uz mnogo stresa i uloženog napora u brak. Samo moraju paziti da im glasine ne remete odnos, a ključ njihovog odnosa su deca. Kao paru, stoji im put u javnosti koji nije nimalo lak ali uz volju i naporan rad oboje, može se mnogo toga prevazići. Ova godina im je malo teža jer će prolaziti kroz neke stvari iz prošlosti što Jelenu opterećuju, dok će Novak da se još više posveti poslovnom uspehu. Mogli bi dobiti još jednu prinovu sledeće godine ali naglašavam da je to sve do njih – kaže za kraj numerološkinja Mirjana Panić.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter