Izvor: Kurir
27.08.2024 u 22:19
0

O NJEMU KAO ČOVEKU I KOMŠIJI MISLIMO SAMO NAJBOLJE: Čorbine komšije iz Ljubljane veruju u njegov oporavak

Bora Đorđević i dalje se zbog lošeg zdravstvenog stanja nalazi na respiratoru u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani.

Prema rečima menadžera Riblje čorbe Baneta Obradovića, koji je sve vreme uz rokerovu suprugu Dubravku Milaković, stanje je nepromenjeno i on je danima intubiran.

OVE BORINE HITOVE OBOŽAVAMO: A evo zbog čega nije hteo da ih potpisuje

Niko od njih ne gubi nadu da će Bora dobiti ovu bitku. Podršku mu pružaju i komšije i svi oni koji ga sreću u Ljubljani, gradu u kojem živi.

Njegove komšije mnogo je pogodila vest da je muzičar hospitalizovan i kažu da je u lošem stanju.

Na pijaci u delu Ljubljane u kojem se nalazi Borin dom, kao i u obližnjem kafiću, svi iz dana u dan prate vesti o slavnom muzičaru. Oni su rekli da je Đorđević tu dolazio svakodnevno do pre dva meseca.

– Mnogo nam je žao Bore, pratimo sve što pišete o njegovom zdravlju. Ovde je dolazio redovno. Kupovao je voće i povrće na pijaci, a onda je voleo da sedne u kafić i uživa u kafici – rekli su nam radnici na pijaci.

Devojka koja je zaposlena u kafiću ispričala nam je koga je viđala s Borom i gde je često išao pre odlaska u bolnicu.

– Često su mu društvo pravili i Lado Leskovar i Vlado Kreslin. Ima dva psa, s njima je šetao tu po parku, koji mu je na putu do kuće. Zaljubljen je u ovaj deo Ljubljane. Išao je i na obližnju planinu Rožnik, tu je i jezero, tamo je provodio mnogo vremena. Poslednji put je bio negde u junu – ispričala je radnica u kafiću.

Kraj u kome živi sa suprugom je vojni i u njemu su najvećim delom oficirski stanovi. Zelenilo, cveće, mir… Na interfonu prezimena Milaković i Đorđević.

Njihova prva komšinica iz zgrade Jožica imala je samo reči hvale za Boru Čorbu.

– Poslednji put sam ga videla pre dva meseca. Jako je druželjubiv. U poslednje vreme je baš bio bolestan, više puta je imao teške upale pluća. Ljubazan je, ovde ga ljudi vole. Fizički se dosta promenio u poslednje vreme, videlo se da boluje. O njemu kao čoveku i komšiji mislim sve najbolje – rekla nam je ljubazna komšinica.

Podsetimo, kako smo u ponedeljak nezvanično saznali od osoblja bolnice, Borino stanje je i dalje jako teško i životno je ugrožen, a tim vrhunskih stručnjaka radi sve kako bi muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter